İş Tanımı:
Hastane Mutfağında yerinde üretim yapan tesiste günlük malzeme giriş ve çıkışlarının kontrol edilmesi,
Günlük iaşenin kontrolü,
Yemeğin kurallara uygun bir şekilde üretilmesi,
Yemekhane ve ilgili servis ile birimlere nakledilmesi,
Geri dönüşlerde rasyoların kotrol ve düzenlenmesi,
Hijyen gerekliliklerinin sağlaması,
Süreçlerinin yürütülmesi gibi görevleri üstlenecek Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.
Aranan Nitelikler:
Hastane mutfağı deneyimi olan,
Titiz,
Dikkatli,
Güvenilir,
İşine sahip çıkabilen,
Takip ve kontrol süreçlerini yönlendirip ve yönetebilme vasıflarına sahip,
Esnek çalışma saatlerine uyabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.
İlgili adayların başvurularını bekliyoruz.
Cinsiyet | : | Farketmez |
Yaş Aralığı | : | 24 - 30 yaşları arasında |
Maaş | : | Belirtilmedi |
Çalışma Şekli | : | Tam Zamanlı |