İş Tanımı:
Merkez mutfağımızda görevlendirmek üzere;
Maliyet, depo stok kontrol ve gramaj konularında bilgi ve tecrübe sahibi,
Yemek satış adetlerinin ve günlük yemek maliyetlerinin takibinin yapılması,
Üst Yönetime maliyet, kalite ve hijyen denetimlerine ait raporların iletilmesi,
Projelerin personel ihtiyacının belirlenmesi ve işe alım çalışmalarının takip edilmesi ile ilgilenecek Gıda Mühendisi veya Gıda Teknikeri aramaktayız.
Aranan Nitelikler:
Merkez mutfak operasyonlarında minimum 3 yıl Sorumlu - Yönetici olarak görev almış,
Gıda sektöründe en az 5 yıl deneyimli,
Liderlik becerisi olan, personel, iş ve süreç yönetiminde etkin çalışabilecek,
Disiplinli, aktif, personel takibi yapabilecek ve sonuçlandırabilecek,
MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen,
Dinamik, enerjik, motivasyonu yüksek ve müşteri odaklı çalışabilecek,
Esnek ve yoğun çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
Aktif olarak araç kullanan adayların başvurularını bekliyoruz.
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmaları tercihimizdir.
Cinsiyet | : | Farketmez |
Yaş Aralığı | : | Belirtilmedi |
Maaş | : | Belirtilmedi |
Çalışma Şekli | : | Tam Zamanlı |