Gıda Mühendisi
Kombucha 2200
İş Tanımı:
Üretimin planlanmasi, yürütülmesi, kontrolü ve raporlanması,
Yönetime veri akışının eksiksiz sağlanması,
Satınalma sürecinde hammadde kalite standartlarının kontrolü,
Personel yönetimi,
Kendine bağlı şef ve ustabaşlarıyla düzenli toplantılar yaparak, optimum çözümlerde birleşmek üzere Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.
Aranan Nitelikler:
Fermente ürünler üretiminde deneyim sahibi (Bira/ Şarap/ Sirke vb),
Gıda firmasında benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyime sahip,
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
Hijyen-Kalite-Üretim konusunda yetkin,
IFS Sertifikası alanında deneyimli,
MS Office programlarına hakim,
Avrupa Yakası'nda ikamet eden (Kağıthane bölgesine yakın),
Yönetsel ve organizasyonel becerisi gelişmiş, ekibini geliştirebilen,
Kalite yönetim sistemleri hakkında tecrübe sahibi,
Etkin takip ve raporlama yapabilen,
Maliyet düşürme teknikleri konusunda deneyimli,
Görev ve sorumluluk bilinci yüksek adayların başvurularını bekliyoruz.
Cinsiyet |
: |
Farketmez |
Yaş Aralığı |
: |
20 - 98 yaşları arasında |
Maaş |
: |
Belirtilmedi |
Çalışma Şekli |
: |
Tam Zamanlı |